ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

Πλατφόρμα φακέλου ζημιών

Η Synaps είναι μια μοναδική πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να φιλοξενήσει όλες τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κατά τη διαδικασία εκτιμήσεων ζημιών. Είναι βασισμένο σε πρότυπα του κλάδου, χρησιμοποιώντας καθιερωμένα πρωτόκολλα και τεχνολογίες. Διατιθέμενη από την  Informex hellas, η Synaps είναι η καρδιά των υπηρεσιών μας.

Διαβάστε περισσότερα

Οι επιχειρηματικές διεργασίες και κανόνες

Η πιο σημαντική υπηρεσία που μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας είναι η γνώση των επιχειρηματικών διαδικασιών και η ευελιξία της  δικής μας ηγετικής θέσης  στην αγορά της  εκτίμησης των ζημιών  οχημάτων  και τις λύσεις στην διαχείριση αυτών.

Κάθε επιχειρηματική διαδικασία είναι μοναδική και εμείς παρέχουμε στους πελάτες μας μια εξατομικευμένη επιχειρηματική διαδικασία που ξεπερνάει τις προσδοκίες όσον αφορά την συνεχή βελτίωση των διαδικασιών.

Διαβάστε περισσότερα

EBIS Business Intelligence

Με βάση τα δεδομένα πραγματογνωμοσύνης που είναι αποθηκευμένα στην πλατφόρμα  φακέλων ζημιών, η Informex Hellas παρέχει πρόσθετες υπηρεσίες για την υποστήριξη των διαδικασιών επιχειρηματικής αξιολόγησης.

Παρέχοντας συχνές ενημερώσεις στις πληροφορίες πραγματογνωμοσύνης  των πελατών, το σύστημα βοηθά να οδηγηθείτε στη συνεχή βελτίωση της επιχείρησης σας. Με τη νέα πλατφόρμα Business Intelligence EBIS, παρέχουμε χρήσιμα στατιστικά στοιχεία για να υποστηρίξουν τις επιχειρηματικές αποφάσεις σας. Το προϊόν EBIS σας παρέχει μια εύκολη στη χρήση και διαδραστική διαδικτυακή πύλη για την προβολή,  το φιλτράρισμα,  την συγκέντρωση,  τη σύγκριση και την εξαγωγή των δεδομένων σας.

Διαβάστε περισσότερα