ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2019

ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ: EBIS

150 150 Informex-Hellas

Κυρία,
Κύριε,

Χάρη στo «EBIS» την νέα διαδικτυακή εφαρμογή μας στο χώρο του πελάτη σας, μπορείτε να προβάλετε, να αναλύσετε και να επεξεργαστείτε όλα τα δεδομένα σας.

Το EBIS είναι ένα εργαλείο επιχειρηματικής ευφυΐας που κατασκευάστηκε από την Informex. Είναι διαθέσιμο για τις ασφαλιστικές εταιρείες και τους επίσημους εισαγωγείς και πληροί τις απαιτήσεις  και των δύο.

Έχετε μια online πρόσβαση (7 ημέρες την εβδομάδα)  στα δεδομένα σας με πολλές δυνατότητες φιλτραρίσματος και ταξινόμησης (μηνιαία, ετήσια, ανά ασφαλιστική εταιρεία, ανά κατασκευαστή …). Τα δεδομένα ενημερώνονται σε μηνιαία βάση και  ένα εργαλείο  που εξάγει αποτελέσματα και δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να επεξεργαστεί το αποτέλεσμα των αιτημάτων του.

Το EBIS είναι ένα αποκλειστικό προϊόν για τους πελάτες μας που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα  διαχείρησης φακέλων ζημιάς Synaps.

Παρακαλούμε επισκεφθείτε την σελίδα του προϊόντος EBIS για να δείτε περισσότερες  λεπτομέρειες σχετικά με αυτή τη νέα υπηρεσία.

Για περισσότερες πληροφορίες ή συνδρομή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail ([email protected]) ή μέσω τηλεφώνου (210/38 07 420).

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Informex Hellas