FLEET SOLUTIONS (ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΛΩΝ)

Σειρά έξυπνων λύσεων για την ασφάλεια των οδηγών και τη βελτιστοποιημένη διαχείριση του στόλου

FLEET SOLUTIONS (ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΛΩΝ)

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

“Οι στόλοι αντιμετωπίζουν μια σειρά πρωτοφανών προκλήσεων. Η διατήρηση των χρηστών, η μείωση των κινδύνων σε συνδυασμό με την αύξηση της παραγωγικότητας και της ασφάλειας των οδηγών είναι στόχοι που θεωρούμε υψίστης σημασίας. Η ασφάλεια των οδηγών και η βελτιωμένη οδηγική συμπεριφορά συμβαδίζουν με την παραγωγικότητα, τον αποτελεσματικό σχεδιασμό και τη διαχείριση της λογικής διανομής. Εξ ου και η ανάγκη σύγκλισης προς ένα οικοσύστημα όπου διαφορετικές λύσεις μπορούν να αλληλεπιδρούν και να παρέχουν καλύτερες λύσεις κινητικότητας, σωστά και ομοιόμορφα δεδομένα, την καλύτερη λύση για τη συγκεκριμένη στιγμή και τις συγκεκριμένες μεταβλητές- που μπορούν να υποστηρίξουν τους οδηγούς να οδηγούν αποδοτικά και ασφαλέστερα.”

Mark Tiana – Αντιπρόεδρος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Επισκευής και Fleet Solutions

Mark Tiana

MENTOR

Το σημείο αναφοράς στη διαχείριση κινδύνου οδηγών

“Ολόκληρο το πρόγραμμα eDriving βοηθά τους στόλους να μειώσουν τις συγκρούσεις, τους τραυματισμούς, τα περιστατικά και το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας του στόλου μέσω ενός πατενταρισμένου προγράμματος διαχείρισης οδικών κινδύνων.

Το Mentor είναι μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα που συλλέγει και αναλύει την πιο επικίνδυνη συμπεριφορά των οδηγών και βοηθά στη διόρθωσή της μέσω διασκεδαστικής, διαδραστικής μικροεκπαίδευσης που παρέχεται απευθείας μέσω της εφαρμογής. Ενσωματωμένο με την παγκόσμια λύση διαχείρισης κινδύνων, Virtual Risk Manager®, το eDriving παρέχει στους στόλους όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να καθιερώσουν την ασφάλεια ως στρατηγική αναγκαιότητα και να υποστηρίξουν τους οδηγούς και τους διευθυντές στις προσπάθειές τους να δημιουργήσουν μια κουλτούρα ασφάλειας.

Με τη νέα λειτουργία EcoDrive by Greater Than, μειώστε τον οικολογικό σας αντίκτυπο, ανακτώντας όλα τα δεδομένα που χρειάζεστε για να γνωρίζετε το αποτύπωμα άνθρακα.”

ROADNET ANYWHERE

Λύσεις βελτιστοποίησης διαδρομών και σχεδιασμού περιηγήσεων

“Χρησιμοποιήστε το RoadNet Anywhere, τη λύση σχεδιασμού, δρομολόγησης και αποστολής που λαμβάνει υπόψη τη χωρητικότητα πλήρωσης οχημάτων, τους επιχειρηματικούς κανόνες, τις απαιτήσεις των πελατών και πολλά άλλα για την πραγματική βελτιστοποίηση των δρομολογίων.

Προσαρμόστε τη στρατηγική βελτιστοποίησης δρομολογίων στις ανάγκες του στόλου σας, σχεδιάστε, εκτελέστε και προσαρμόστε τα δρομολόγια για να εξισορροπήσετε τα επίπεδα εξυπηρέτησης των πελατών με τις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησής σας.”

EΚΘΕΣΗ ΖΗΜΙΩΝ (API)

“Ένα από τα πρώτα σημεία επαφής που μπορεί να αυτοματοποιηθεί είναι η επιθεώρηση ενός οχήματος.

Δώστε στον οδηγό ή τον διαχειριστή του στόλου τη δυνατότητα, μέσω μιας διαδικτυακής εφαρμογής, να σας στείλει φωτογραφίες του οχήματός του στην τρέχουσα κατάστασή του, πριν από την επιστροφή του ή μετά από μια αξίωση.

Ενσωματώστε εύκολα (API) τις εκθέσεις ζημιών που συντάσσονται από την Τεχνητή Νοημοσύνη στο σύστημα διαχείρισής σας.”

QAPTER

Ανακαλύψτε τη νέα μας online λύση εκτίμησης Qapter, με διαισθητικό περιβάλλον εργασίας χρήστη, πρόσβαση πολλαπλών μέσων (PC, tablet και smartphone) και νέα χαρακτηριστικά, όπως η έξυπνη εκτίμηση του χρόνου επισκευής που τροφοδοτείται από τη διεθνή μας βάση δεδομένων.

Solera

Η Solera είναι κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος ολοκληρωμένου λογισμικού, δεδομένων και υπηρεσιών για τη διαχείριση του κύκλου ζωής οχημάτων και στόλου οχημάτων. Μέσω των τεσσάρων πυλώνων της – Αξιώσεις Οχημάτων, Επισκευή Οχημάτων, Λύσεις Οχημάτων και λύσεις Στόλων – η Solera συγκεντρώνει πολλά από τα κορυφαία εμπορικά σήματα στο οικοσύστημα του κύκλου ζωής των οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των Identifix, Audatex, DealerSocket, Omnitracs, eDriving/Mentor, Explore, CAP HPI, Spireon, Autodata και άλλων. Στην ψηφιακή εποχή, η Solera δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επιτύχουν παρέχοντας μια ενιαία λύση που βελτιστοποιεί την επιχείρησή τους, παρέχοντας αναλύσεις βάσει δεδομένων και βελτιώνοντας τη δέσμευση των πελατών, η οποία, σύμφωνα με τη Solera, βοηθά τους πελάτες της να αυξήσουν τις πωλήσεις, να διατηρήσουν τους πελάτες και να βελτιώσουν τα περιθώρια κέρδους. Η Solera έχει περισσότερους από 300.000 πελάτες και συνεργάτες σε περισσότερες από 100 χώρες.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

  • 100 χώρες
  • 340 εκατ. διεκπεραιωμένες αποζημιώσεις
  • 235.000 πελάτες και συνεργάτες
  • 70 εισηγμένοι κατασκευαστές
  • 80% κάλυψη VIN στην Ελλάδα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

"*" indicates required fields

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ*
ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ*
Ενημερώστε μας τι έχετε στο μυαλό σας. Έχετε μια ερώτηση για εμάς; Ρωτήστε μακριά.
Consent*